Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Απάντησε και κέρδισε 2 βιβλία








Απάντησε και κέρδισε 2 βιβλία








Πόσες συνεντεύξεις είχε δώσει ο Οδυσσέας Ελύτης ;

  1. Μία. Στον συγγραφέα του βιβλίου, Γιάννη Φλέσσα;
  2.  Δύο, εκ των οποίων την μία στον συγγραφέα του βιβλίου;
  3. Καμία


Στείλε την απάντησή σου  στο mail: info@moreradio.gr με το ονοματεπώνυμό σου και το τηλέφωνό σου και μπες στην κλήρωση που θα γίνει  την Παρασκευή  3 Ιουνίου (ΣΗΜΕΡΑ), στην εκπομπή «Έτσι κι αλλιώς» της Μάρας Ψαρράκη, 20.00 με 22.00 στο MORERADIO.
Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο του Γιάννη Φλέσσα.

 Το βιβλίο

«Κουβεντιάζοντας» του Γιάννη Φλέσσα από τις εκδόσεις Τετράγωνο.
Ένα συγκλονιστικό βιβλίο που περιλαμβάνει μνήμες, φωτογραφίες και 30 μεγάλες συνεντεύξεις από 30 μεγάλες προσωπικότητες από τις δεκαετίες ’70, ’80 και ’90. Από την Μελίνα και τον Ελύτη στον Χαζτιδάκι και την Τζέην Φόντα, και από τον Μπομπ Ντύλαν και τον Θεοδωράκη, στον Θόδωρο Αγγελόπουλο και τον Σταύρο Ξαρχάκο.
Η Σούζαν Σάραντον, ο Κώστας Αξελός, ο Σαββόπουλος, ο Φασουλής, ο Καμπανέλης, ο Κούνδουρος, η Ελίζαμπεθ Τέηλορ, ο Τζον Κασαβέτης είναι ακόμα μερικοί απ’ αυτούς που ο μεγάλος δημοσιογράφος μίλησε μαζί τους και αποτύπωσε τις σκέψεις και τον λόγο τους.

Ο Συγγραφέας

Ο Γιάννης Φλέσσας γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα . Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στην «Αθλητική Ηχώ» το 1962 ως κριτικός κινηματογράφου. Εργάστηκε ως καλλιτεχνικός συντάκτης επί 26 χρόνια στην εφημερίδα «Έθνος» και 5 χρόνια στο «Βήμα». Εργάστηκε ακόμη στην «Μεσημβρινή» ενώ έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά «Οπτικοαουστική», «Ήχος», «Φαντάζιο», «Γυναίκα» και «Ταχυδρόμος».
Υπήρξε μουσικός παραγωγός στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ για 20 χρόνια με εκπομπές κινηματογραφικής μουσικής. Διαθέτει τεράστια συλλογή soundtracks, με σπάνια κομμάτια βινυλίου και CDs. Έχει γράψει περισσότερα από 10 βιβλία με γνωστότερο το «Μουσική στα 35mm».

Ο Γιάννης Φλέσσας στον MORE RADIO

Ο Γιάννης Φλέσσας μίλησε για το νέο του βιβλίο «Κουβεντιάζοντας» στην εκπομπή «Έτσι κι αλλιώς» της Μάρας Ψαρράκη στο MORERADIO, την Παρασκευή 20-05-2011.
Εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) στην Μάρα Ψαρράκη και τον MORERADIO λεπτομέρειες από την γνωριμία του με την Σούζαν Σάραντον και πόσο του άρεσε , την πρόσκληση που του έκανε στην Αμερική και το ξενύχτι τους στο θρυλικό clubStudio 254! Ακόμη, μίλησε για την συνάντησή του με τον Μπόμπ Ντύλαν κι άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου