Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Το σύνδρομο του γαλάζιου πρίγκιπα



Το Σύνδρομο του γαλάζιου πρίγκιπα δεν είναι ακόμα ένα βιβλίο που αναφέρεται θεωρητικά στις σχέσεις των δύο φύλων. Είναι η απάντηση στα αιώνια ερωτήματα γύρω από τις φαινομενικά αψυχολόγητες αντιδράσεις και των δύο φύλων που θα βοηθήσει τους άνδρες να κατανοήσουν καλύτερα τις γυναίκες και αντιστρόφως, βελτιώνοντας έτσι κατά πολύ τις ανθρώπινες σχέσεις.



 Ένα σύγχρονο δημιούργημα, που ρίχνει φως στη ρίζα του προβλήματος της ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο φύλα και στις επιπτώσεις που αυτό επιφέρει σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής μέσα από αληθινές ιστορίες, οι οποίες παραθέτονται και αναλύονται λεπτομερώς.
Το σύνδρομο του γαλάζιου πρίγκιπα βρίσκεται παντού επηρεάζοντας καταλυτικά ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις και τελικά είναι αυτό που διαμορφώνει το σύγχρονο κοινωνικό γίγνεσθαι. Όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο επηρεάζει ακόμα και την σεξουαλική ταυτότητα, διαπλάθει προσωπικότητες και ευθύνεται για όλα τα αδιέξοδα του σύγχρονου ανθρώπου.
Υπάρχει τρόπος να βγούμε νικητές σε αυτόν τον άνισο αγώνα και να καταχτήσουμε την ευτυχία; Οι απαντήσεις στις σελίδες του βιβλίου..


Τίτλος βιβλίου: Το σύνδρομο του γαλάζιου πρίγκιπα
Συγγραφέας: Τζένη Κοσμίδου
Εξώφυλλο: Στράτος Τζώρτζογλου
Φωτογραφία εξώφυλλου: Άγγελος Σπάρταλης
Προλογισμός: Vennis Mak
Εκδόσεις: Έναστρον


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου