Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Φτιάξε το video clip του Καραφώτη



Εχεις ταλέντο;;; "Πάρτα & Φύγε" τότε δημιουργώντας εσύ το δικό σου βίντεo για την ολοκαίνουργια επιτυχία του Κώστα Καραφώτη σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική Αντώνη Σκόκου!
Αν ένα από τα αγαπημένα σου χόμπυ είναι η εικόνα, τότε με βασικά εργαλεία το editing πρόγραμμα του υπολογιστή σου, άντε και τη βιντεοκάμερά σου, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου μουσικό video για το νέο single του Κώστα Καραφώτη.


Γίνε εσύ ο δημιουργός και το καλύτερο video θα επιλεγεί από τον ίδιο τον Κώστα Καραφώτη για να αναρτηθεί τόσο στο "KARAFOTIS TV" όσο και σε όλα τα επίσημα Social Media του δημοφιλή καλλιτέχνη!

Ο διαγωνισμός αφορά τον καθένα! Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου είτε με φωτογραφίες, είτε με film ή γραφικά design και το βίντεο του δημιουργού που θα επιλεχθεί θα αποτελέσει το βασικό προωθητικό εργαλείο της νέας δουλειάς του Κώστα Καραφώτη.

Αν "ψήνεστε" όμως βιαστείτε, διότι η τελευταία μέρα που μπορείτε να καταθέσετε τη δουλειά σας είναι η 26η Απριλίου, ενώ στις 27 Απριλίου ημέρα έναρξης των καλοκαιρινών εμφανίσεων του στο Frangelico ο Κώστας Καραφώτης θα επιλέξει το clip που του αρέσει και θα το ανακοινώσει μέσω του tralala.gr και του site του www.kostaskarafotis.gr.
Επιπλέον ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει και να γνωρίσει από κοντά τον Κώστα Καραφώτη αφού θα είναι καλεσμένος του μια βραδιά στο νυχτερινό μαγαζί Frangelico όπου ξεκινά τις εμφανίσεις του ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Τα video θα πρέπει να σταλούν στο e-mail « diagonismoi@tralala.gr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it »  με την ένδειξη «Κώστας Καραφώτης»
Στο e-mail εκτός από το video θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Ο νικητής πέραν της προβολής του video σε όλα τα επίσημα Social Media του καλλιτέχνη θα διασκεδάσει και μια βραδιά με την παρέα του στο Frangelico
Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 26 Απριλίου

tralala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου