Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Πάολα: "Γίνε μαζί μου ένα"


«Γίνε μαζί μου ένα» προτείνει η Πάολα με τον τίτλο της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, 


που μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven, και  πραγματικά όλοι όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαϊου στη live παρουσίαση των νέων της τραγουδιών στο καλοκαιρινό Dream City έγιναν ένα μαζί της.
Σε ένα κατάμεστο χώρο, φίλοι, συνεργάτες, καλλιτέχνες, και οι τυχεροί ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 949 που διοργάνωσε το μοναδικό αυτό live πάρτυ έγιναν μία συντροφιά, μία παρέα, με τα τραγούδια, την αυθεντικότητα, την αμεσότητα και το ταμπεραμέντο της εκρηκτικής Πάολα να δημιουργούν μία  ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
Η Πάολα ξεκίνησε το πρόγραμμά της ερμηνεύοντας τις επιτυχίες από το νέο cd-που φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου-τα τραγούδια «Ψεύτικα», «Στόχος», «Να με αφήσεις ήσυχη θέλω», το ολοκαίνουργιο και ήδη δημοφιλές «Φταις», αλλά και τραγούδια που θα ξεχωρίσουν τους επόμενους μήνες, με το κοινό να την αποθεώνει.
Στη μεγάλη παρέα της βραδιάς η Πάολα καλωσόρισε τους καλλιτέχνες που την τίμησαν με την παρουσία τους: την Πέγκυ Ζήνα, τον Χρήστο Δάντη, τον Αντύπα, τον Κώστα Μαρτάκη, τους Stavento, με τους οποίους μοιράστηκε το μικρόφωνο και κάποιες υπέροχες αυθόρμητες ερμηνευτικές στιγμές! 
Το live ολοκληρώθηκε γύρω στις 3.30 π.μ, με δεκάδες γαλάζια μπαλόνια να αιωρούνται, επικυρώνοντας την ατμόσφαιρα ενός φινάλε γιορτινού, μας βραδιάς από αυτές που μένουν αξέχαστες!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου