Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει συνέδριο με θέμα : ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 23 και 24 Ιουνίου 2012, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλεως.
Σκοπός του ιδιαίτερα σημαντικού Διεθνούς Συνεδρίου ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ, είναι να αναδείξει την σχέση του Ηρακλέους με την πόλη του Άργους αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε οι μύθοι του Ηρακλή να ενταχθούν στον ειδικό κατάλογο της UNESCO, για τα μνημεία προφορικής και άυλης κληρονομιάς της Ανθρωπότητας, τόνισαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος και ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (UNESCO), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες και οι συμμετέχοντες σε αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου