Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

"The end of the world"

Οι Positive Red μας συστήνονται με το "The end of the world" από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ''The way your heart beats'' η οποία περιέχει 9 αγγλόφωνα τραγούδια. Κυκλοφορεί από την Voca Records, με διανομή Minos EMI.

Η μπάντα "POSITIVE RED" δημιουργήθηκε το 2010 στο Los Angeles, με άλλο όνομα (NERAIDA), από την παραγωγό, τραγουδίστρια και συνθέτρια του γκρουπ Μαρίκα Παπάζογλου.
Αρχικά την μπάντα, την αποτελούσαν μουσικοί, από την τοπική σκηνή του L.A, οι οποίοι ηχογράφησαν το πρώτο άλμπουμ με τίτλο "Outside The Box" που κυκλοφόρησε το 2010 σε μορφή Digital .

Το 2012 μετά την μόνιμη επιστροφή της Μαρίκας Παπάζογλου στην Ελλάδα, βρίσκονται τα νέα μέλη της μπάντας και το όνομα τους αλλάζει σε "POSITIVE RED".

Ο ήχος της μπάντας "POSITIVE RED" κινείται στο χώρο του Αγγλόφωνου Ποπ/Ροκ με ατμοσφαιρικά φωνητικά και μελωδικά ριφάκια στο πιάνο και στην κιθάρα που ταξιδεύουν τον ακροατή μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Τραγούδια όπως το "Down the rabbit hole", "The yellow brick road" δανείζονται στοιχεία από παραμύθια - "Μάγος του Οζ, "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"- ενώ τραγούδια όπως τα "This Butterfly", "City of Angels" μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα του έρωτα χωρίς ανταπόκριση και της ζωής σε μια μεγαλούπολη χωρίς ουσιαστική επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου