Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Διακοπές στην Αθήνα


Διακοπές δε σημαίνει μόνο διαφυγή στα νησιά και σε άλλους γνωστούς προορισμούς αλλά ακόμα και στην Αθήνα μπορεί κανείς να περάσει υπέροχα, επιλέγοντας μία από τις εξαιρετικές της παραλίες, έχοντας τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθεί σε beach-bars, περνώντας έτσι υπέροχα και μοναδικά. Που μπορείτε να πάτε;

  1. Λεγραινά ή ΚΑΠΕ ή κάτω από το Ναό του Ποσειδώνα, Σούνιο : δεν είναι οργανωμένη παραλία, και χάρη και στα πολύ καθαρά νερά της, συγκεντρώνει την προτίμηση πολύ κόσμου, για αυτό καλύτερα είναι να πάτε νωρίς το πρωί ή καθημερινή. Με σπηλιές και κολπίσκους, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς που αγαπούν την κατάδυση να την εξερευνήσουν. Επίσης πολύ κοντά της μπορεί κανείς να βρει ταβέρνες με υπέροχο ψάρι για να δειπνήσει.

                   
     
  2. Πόρτο Ράφτη: Επιλέξτε την Αγία Μαρίνα με πεντακάθαρα νερά. Δεν είναι οργανωμένη αλλά μπορεί κανείς να βρει ταβέρνες και beach bar.
  3. Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας , με πεντακάθαρα νερά, αποτελεί επιλογή πολλών, χάρη στην κοντινή της απόσταση από την πρωτεύουσα. Δεν είναι οργανωμένη, μόνο μία καντίνα βρίσκεται εκεί για τα απαραίτητα.
  4. Μάτι : μόλις 30 χ.λ.μ από την Αθήνα , το Μάτι ενδείκνυται για οικογένειες,καθαρή θάλασσα , με πέτρα και άμμο. Εκεί μπορεί κανείς να βρει υπέροχες ταβέρνες με εξαιρετικό φαγητό.
  5. Ζούμπερι: Η μικρή αμμουδερή παραλία κοντά και μπροστά από τον παραθεριστικό οικισμό Ζούμπερι βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 χιλιόμετρο νότια από το κέντρο της Νέας Μάκρης. Τα νερά είναι ρηχά επομένως ιδανικά για παιδιά!
                  
  6. Scherzo Bar: Με πιάτο όλη την Αθήνα το πιο hot στέκι  στον λόφο του Αγ. Δημητρίου στην Πετρούπολη, προσφέρει δροσερά κοκτέιλς και καθαρά ποτά στον πιο μαγευτικό χώρο των δυτικών προαστίων.
    Λόφος Αγίου Δημητρίου, Πετρούπολη, 210-5060000.
                                                
                         
     
  7. Bolivar Beach Bar: Το Bolivar Beach bar εδρεύει στην οργανωμένη πλαζ του Αλίμου , γνωστή και ως <<ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ>>, βρίσκεται στην περιοχή Καλαμάκι του Δήμου Αλίμου, στην διασταύρωση των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος. Εκεί απολαμβάνει κανείς τη μαγική εμπειρία να ανακαλύπτεις την εξωτική πλευρά της Αθήνας και συγχρόνως απολαμβάνεις την άψογη , προσωπική εξυπηρέτηση με αναβαθμισμένο το επίπεδο φροντίδας και καθαριότητας, το εξαιρετικό , εκλεπτυσμένο περιβάλλον με την ιδιαίτερη αισθητική του.
            
     
  8. Balux Cafe : Sea Side To θρυλικό club-bar restaurant επιμένει για ακόμα ένα καλοκαίρι στην φιλοσοφία του all day fun, στην ακτή Ποσειδώνος 58 στη Γλυφάδα.

     
     
  9. Mojito Bay-    Παραλία Λομπάρδας - Αγία Μαρίνα, 33o χλμ Αθηνών – Σουνίου: Η απόλυτη απόδραση από την πόλη για τις ζεστές ημέρες και τις ακόμη πιο ζεστές νύχτες του καλοκαιριού έχει ως προορισμό το πιο εξωτικό beach club – restaurant. Παραλία με αναπαυτικές ξαπλώστρες, απολαυστικά Cocktails, μεσογειακές γεύσεις, αλλά και parties που το Σαββατοκύριακο ξεκινούν πριν από τη δύση του ήλιου και τελειώνουν με την ανατολή
     
  10. The S Beach Athens Concep: Μέσα στον πολυχώρο του South Coast η συνέχεια του f Beach Athens.Ένας prenium χώρος στην παραλία με All Day Service. Ένας συνδυασμός θάλασσας και πισίνας που θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός ψυχαγωγίας για όλο το καλοκαίρι! Από το πρωί με relaxing sundbeds, watersports, γήπεδα beach volley, ειδικοί χώροι για ρακέτες, pool side restaurant με πλούσιους γευστικούς συνδιασμούς, δροσιστικά cocktails και πολλά summer parties με τους καλύτερους DJs. tourism
  11. Διάβασε κι αυτό : Διακοπές στην Αθήνα! Χάλια; Δε νομίζω!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου