Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Νύχτες απόλυτης διασκέδασης!




H σαρωτική πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού με το σχήμα-φωτιά στο Posidonio
                                         πλούσιο φωτογραφικό υλικό

PARTY! Μόνο μ’ αυτήν τη λέξη θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την πανηγυρική πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού
και της παρέας του στο Posidonio την Παρασκευή που μας πέρασε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ύστερα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα ξεκούρασης, επέστρεψε απόλυτα ανανεωμένος κι έδωσε το σύνθημα της διασκέδασης με τη νέα επιτυχία του «Πάρε με αγκαλιά» που ο κόσμος κυριολεκτικά έχει λατρέψει, τις άλλες  επιτυχίες από το άλμπουμ «Δεύτερη φορά» («Να Της Πεις»«Δεύτερη Φορά»Εσένα Θέλω») αλλά και παλαιότερες που έκαναν τον κόσμο να διασκεδάζει και να μη σταματά να τον χειροκροτεί.

Μαζί του, ο Κώστας Μαρτάκης που ξέρει να διασκεδάζει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια κι ακαταμάχητο performance, η Χριστίνα Σάλτη με το ξεχωριστό της μπρίο, η Θωμαή Απέργη με τη μοναδική φωνή της, ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Κιντάτος, ηJosephine, ο Marios Brasil, η Βαλένθια Διγενή, ηΚατερίνα Μπουρνέλη.



Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει τον καλύτερό του εαυτό κι απογειώνει το κέφι όπως μόνο εκείνος ξέρει.



Στο δεύτερο πρόγραμμά του μάλιστα καλεί τον Κώστα Μαρτάκη στην πίστα χαρίζοντας παρέα μοναδικά ντουέτα.


 Στο κατάμεστο Posidonio και στην πανηγυρική πρεμιέρα διακρίναμε: τον  Δημήτρη Ουγγαρέζο , την κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάννα Αριστοτέλους , την ΚατερίναΣτικούδη, τον Πέτρο Ίμβριο, τον Τριαντάφυλλο με τη σύζυγό του, τους Jack Pot.




Στους ίδιους ξεσηκωτικούς ρυθμούς κινήθηκαν κι οι βραδιές του Σαββατοκύριακου που ακολούθησαν, με την  Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Κυριακής να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι –πίστα στο Posidonio.


Την ίδια βραδιά στο Posidonio γλέντησε κι η Δέσποινα Ολυμπίου με την παρέα της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου