Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η Ρούλα έσωσε το "Greek idol" ! Η Σάσα,η Τζούλια,η Μίνα και το "Dancing with the stars".


Η διαφημισμένη κι αναμενόμενη επιστροφή της Ρούλας Καρομηλά στην τηλεόραση έγινε πραγματικότητα και τσίμπησε νουμεράκια στην AGB. Η"Ράδιο Αρβύλα" δεν έπαθε καμιά πανωλεθρία αντιθέτως καλά κρατήθηκε.

Στα γρήγορα:

- Αν κι αγχωμένη η Κορομηλά,η τηλεοπτική της εμπειρία φάνηκε. Αυτό το καταλάβαινες όταν άκουγες και δεν έβλεπες την εικόνα.

- Στιλιστικά δεν είδαμε και την καλύτερη εικόνα. Θα μπορούσε να είχε ντυθεί πιο μοντέρνα η Κορομήλα,ανάλογα με τον σωματότυπό της και να ήταν διαφορετικά χτενισμένη. Ένα πιο ανέμελο χτένισμα θα πρόσθετε θετικά στην όλη εικόνα της.

- Πολύ καλό το πλατώ συνηγορούσε στην καλύτερη διεξαγωγή του σόου κι "έγραφε".

- Η κριτική επιτροπή στους συνηθισμένους άνευρους τόνους.

-Ο Πέτρος Κωστόπουλος άνετος μεν τεκμηρίωνε την άποψή του δε που διαφοροποιούνταν από τα υπόλοιπα μέλη. Ωστόσο ο τόνος κι η χροιά της φωνής του δεν τον βοηθούν...

-Η μεγάλη διάρκεια του talent show ήταν κουραστική. Προφανώς ήταν κάτι αναγκαίο και για το show που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε πέρασμα στον κόσμο με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο και για το κανάλι.

- Η παρουσία του Γιάννη Πλούταρχου σίγουρα έδωσε πόντους στην εκπομπή μιας κι είναι ένας αγαπητός καλλιτέχνης . Ο ίδιος δεν φαινόταν ιδιαίτερα άνετος στο πλατώ. Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει αντιλαμβάνονται. Το πέρασμά του στο κοινό ήταν σωτήριο για τον ίδιο με τις γνωστές χειραψίες. Καλλιτεχνικά δεν αμφισβητείται

-Όλοι οι παρουσιαστές του Άλφα βρέθηκαν στο στούντιο είτε για να στηρίξουν την Ρούλα και το κανάλι είτε για να τιμήσουν την Κορομηλά. Σημασία έχει ότι παρευρέθηκαν.

Η Κρυάδα: Όταν η ρεπόρτερ του show βρέθηκε ανάμεσα στην Μενεγάκη κι άλλους παρουσιαστές του καναλιού. Η Ελένη αναρωτήθηκε ποιός είναι ο Ντούρος; (σσ Πανώ με το συγκεκριμένο όνομα βρίσκονταν στο ακριβώς πίσω διάζωμα από την θέση που καθόταν η Μενεγάκη και οι παρευρισκόμενοι φώναζαν:"Ντούρος, Ντούρος..."). Η ρεπόρτερ απευθυνόμενη προς την Μενεγάκη της είπε πως δεν έχει σχέση με τον Λούτσο. Η Ελένη δεν της έδωσε σημασία κι η Κορομηλά που βρισκόταν εκεί με το μικρόφωνο ανά χείρας δεν σχολίασε. Άστοχο,άκομψο και κρύο το σκηνικό αυτό.

Συμπέρασμα: Πολύ υλικό υπάρχει για τους "Ράδιο Αρβύλα", "Όλα","Αλ τσαντήρι". Το θέμα είναι αν θα παίξουν ή τι θα παίξουν.

Απορία: "Θυσιάστηκε" η Ρούλα Κορομηλά για το show? Ή θέλησε να δείξει πως η παλιά καραβάνα μετράει;
Όπως και να έχει από το μαραθώνιο show το κανάλι της Κάντζας κατάφερε στο σύνολο να είναι δεύτερο. Όλοι συζητούν την επιστροφή της Ρούλας. Με κεντρικό πρόσωπο την Ρούλα είδαμε το Greek idol και τους διαγωνιζόμενους


Το περιοδικό πάντως του φίλου του Πέτρου την έχει εξώφυλλο. Ο Κωστόπουλος σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή έλεγε τι ωραία που πέρασε και πως προτιμά να είναι εκεί από το να βρίσκεται σε πολιτικές συζητήσεις(;!). Η Μενεγάκη μίλησε για την Ρούλα κι είχε φιλοξενούμενους παίχτες του show που μέχρι χθές δεν γνωρίζαμε.




Προς το παρόν το show "Greek idol" διασώθηκε!




Ωστόσο η Σάσα πέρασε στο αυτόφωρο μετά από μήνυση της Τζούλιας!H Σάσα παρουσίαζε show σε μαγαζί κι έδωσε εντολή να μην παρευρεθεί η Τζούλια κι ο Μένιος. Μετά βρέθηκε στο τμήμα γιατί η Τζούλια αντέδρασε. Αυτό έλειπε. Η Μίνα αυτή που λέγεται πως έπιασαν ότι εκδίδεται υποστηρίζει πως δεν έχει σχέση με το μοντέλο που τσάκωσαν για βίζιτες, είναι άλλη...Ο Αλκαίος κάνει promo tour για την Eurovision κι η Πηγή Δεβετζή μιλά για την αποχώρησή της από το "Dancing with the stars" ενώ οι καταγγελίες για την Βελίκοβα και τους χορευτές της-ότι τους προωθεί στήνοντας αποτελέσματα-συνεχίζονται...



Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η Τζούλια κι η Ρούλα! Εδώ ο κόσμος καίγεται κι η showbiz χτενίζεται!






Με λιμουζίνα 12μέτρων και ντυμένη στα ροζ εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο υπουργείο οικονομικών για να διαμαρτυρηθεί για το κυνηγητό που της κάνει το ΣΔΟΕ! Μεταξύ άλλων η Τζούλια - wannabe-Τσιτσιολίνα -καλεί το υπουργείο να πράξει τους ίδιους ανελέητους κι εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα. Από την άλλη, η Ρούλα Κορομηλά προετοιμάζει το comeback της στην τηλεόραση και σε ένα show (το Greek Idol) που μέχρι τώρα έχει επιδείξει μετριότατη δυναμική! Η Ρούλα επιστρατεύει τους φίλους της για στήριξη (βλ. Πλούταρχο,Κωστόπουλο). Ο Πλούταρχος θα τραγουδήσει κι ο Κωστόπουλος θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή!...Ταυτόχρονα διαρρέει η φήμη πως στο κοινό θα βρίσκεται η παλιά ανταγωνίστριά της, Ελένη Μενεγάκη προφανώς για να υπάρχει ίντριγκα...

Κι όλα αυτά, συμβαίνουν όταν η χώρα έχει μπει στο ΔΝΤ κι η πολιτική ατμόσφαιρα είναι έκρυθμη...

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι η showbiz χτενίζεται!



Showbiz? Αυτή που έχουμε και λέμε showbiz...

Στενοχωρήθηκε ο Βασίλης!


Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Τeatro για να γιορτάσει το κύπελλο με τα τραγούδια του εξαιρετικού Βασίλη Καρρά! Κι εκεί που το γλέντι είχε φουντώσει ένας καβγάς μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού χάλασε το εορταστικό κλίμα και το κέφι του τραγουδιστή ,Βασίλη Καρρά κι όχι μόνο. Κρίμα! Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια είτε εντός είτε εκτός γηπέδων! Ο λαϊκός βάρδος πάντως στενοχωρήθηκε όπως κι άλλοι.

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

"Πεθαίνοντας στην αφθονία"


Στο «12ο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» (XII International Film Festival of Human Rights), που θα διεξαχθεί από τις 29 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ταξιδεύει το ντοκιμαντέρ του Εξάντα «Πεθαίνοντας στην Αφθονία» .
Σκοπός του πολύ σημαντικού αυτού φεστιβάλ είναι να δημιουργήσει ένα φόρουμ δημόσιου διαλόγου που θα φέρει στην επιφάνεια τη συζήτηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, διαμέσου της καλλιτεχνικής έκφρασης και μέσα από τις ταινίες και τα βίντεο ανεξάρτητων παραγωγών.
Το κοινό του Μπουένος Άιρες θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το «Πεθαίνοντας στην Αφθονία» σε δύο προβολές, στις 29 Απριλίου και στις 5 Μαΐου.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει και αναλύει τις αιτίες που το 2008 οδήγησαν στην περίφημη «κρίση των τροφίμων», την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των βασικών διατροφικών αγαθών, προκαλώντας την πείνα και την ένδεια σε πολλούς λαούς των χωρών της καπιταλιστικής περιφέρειας. Γυρισμένο στην Ινδία και τις ΗΠΑ,το «Πεθαίνοντας στην Αφθονία» έχει ήδη βραβευτεί δύο φορές σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ στη Βραζιλία (11ο Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Κινηματογράφου και Βίντεο - 11th FICA ) και την Πορτογαλία (15ο Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Κινηματογράφου και Βίντεο - Cineeco 2009 ).

Νίκος Γκάνος: Ο τραγουδιστής που έγινε κόμικ!!!


To πρώτο single του, "Κοίτα τι έκανες", σε μουσική Alex Papaconstantinou και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου
ήδη ακούγεται από τις ραδιοφωνικές συχνότητες!...
Το cd single του με πολλές fresh εκπλήξεις ,προτάσεις στον ήχο, στις συνεργασίες, στην αισθητική, κυκλοφορεί.
Τίτλος του album "Μπροστά". Το ομότιτλο τραγούδι, είναι διασκευή της ξένης επιτυχίας «Monsta», σε ελληνικούς στίχους του Νίκου Βουρλιώτη. Στους δημιουργούς συναντάμε επίσης το Γιάννη Ιερεμία και τον Etostone, ενώ στο «Μείνε» στίχους έχει γράψει ο Νίκος Γκάνος.
Στα highlights του album έρχεται να προστεθεί η προσεγμένη αισθητική του booklet, όπου τα τραγούδια παρουσιάζονται σε στυλ comic και ο Νίκος ως graphic hero!
Ο Νίκος Γκάνος είναι η νέα πρόταση στην pop/dance σκηνή!...
Μπες ΕΔΩ και άκουσε το νέο single «Κοίτα τι έκανες»
http://www.youtube.com/watch?v=HlftzlzhaE4

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η Τζούλια ξεκίνησε πολιτική εκστρατεία!!!!!!


Βγήκε στα κανάλια σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω πρόσφατου τραυματισμού! Την μία μέρα που κινήθηκε με αυτό κατάλαβε τα προβλήματα των ΑΜΕΑ και θέλησε να κάνει δηλώσεις. Η Τζούλια προφανώς επιθυμεί διακαώς να γίνει η νέα Τσιτσιολίνα και ξεκινά πολιτική εκστρατεία!!!!!!!Τί να πει κανείς....

Τι είπαν; Πάααλι...


...Οι ατάκες δεν σταματούν και οφείλουμε να τις συγκεντρώνουμε. Είχαν όμως κέφια πάλι οι "αγαπημένοι celebrities"...
- Αλέξανδρος Πετρίδης: "Είμαι γνωστός και λόγω της οδοντοστοιχίας μου. Όχι λόγω ενός μπουκαλιού σαμπάνιας"
(Είναι μια καταξίωση κι αυτή...)
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Τα πράγματα που βλέπω αυτή την περίοδο δεν μου αρέσουν καθόλου! Θέλω να ησυχάσω και να σκεφτώ! Χρειάζομαι ηρεμία και προσευχή!Σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες να πάω σε ένα μοναστήρι να μείνω τρεις με τέσσερις ημέρες, θέλω να ηρεμήσω"(Τι το λες και δεν το κάνεις;) - Γιάννης Σερβετάς (για τον Αντώνη Κανάκη): "Το καλοκαίρι προσπαθούμε να μη βρισκόμαστε καθόλου, ει δυνατόν να μη μιλάμε καν στο τηλέφωνο, γιατί καθημερινά όλο το χειμώνα είμαστε μαζί. Ξυπνάω το βράδυ, βλέπω δίπλα μου τη γυναίκα μου και λέω "Ποια είσαι εσύ; Πού είναι ο Αντωνάκης μου;"
(Να το κοιτάξεις Γιάννη...)
- Γιάννης Λάτσιος: "Έχω απλά μια Κυριακή κλεισμένη. Εξάλλου δεν έχω και τόσα πολλά να κάνω τα βράδια της Κυριακής"
(Άλλος Γιάννης που πρέπει να το κοιτάξει επίσης!)
- Ευγενία Μανωλίδου: "Ε, δε θέλει να χορέψει τσα τσα τσα ο Άδωνις, άλλα θέλει να χορέψουμε"
(Χορευταράς ο Άδωνις!)
- Γκαλένα Βελίκοβα: "Ο Γιάννης Λάτσιος είναι αρχοντικός τύπος και αριστοκράτης"
(Τι έχουν πάθει όλες με το Λάτσιο;)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: http://mediasoup.gr/node/12176

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Κι ο Βασίλης Καρράς στον Πάνο Κιάμο!


Το "βαρύ πυροβολικό του λαϊκού τραγουδιού", όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν βγήκε για να διασκεδάσει και πήγε στο Ποσειδώνιο. Ο Πάνος Κιάμος του παραχώρησε το μικρόφωνο κι ο Καρράς τραγούδησε το κομμάτι "όπως παλιά".Όλοι στον Κιάμο.Αυτά είναι!

Η χειρουργημένη Άντζελα πήγε στον Κιάμο! Με νέο look η κόρη της!







Δεν πρόλαβε να βγει καλά καλά από το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστης και πραγματοποίησε έξοδο! Στον Πάνο Κιάμο πήγε, η Άντζελα Δημητρίου! Λιοντάρι η Άντζελα! Δεν μασάει από επεμβάσεις και βγήκε για να ξεδώσει! Τον Κιάμο χειροκρότησε ο οποίος τα... σπάει, σκίζει, τον έρρανε και με λουλούδια αλλά δεν τραγούδησε καθότι η γυναίκα μόλις έχει χειρουργηθεί! Ο καλλιτέχνης βέβαια ως γνήσιος τζέντλεμαν της παραχώρησε το μικρόφωνο, εκείνη όμως υποσχέθηκε να τραγουδήσει μια άλλη φορά και τον ευχαρίστησε.Μαζί της η κόρη της ,Όλγα.Ο Τρούπης δεν τις συνόδευε...Πολύ ωραίο το νέο κούρεμα της Όλγας, της πάει πολύ και την κολακεύει. Η Όλγα είναι δηλωμένη φαν του Πάνου Κιάμου.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:Ο ακέφαλος καβαλάρης της τσόντας μίλησε! Κι η Τζούλια,τσακίστηκε!



Ποιός ακέφαλος καβαλάρης;

Αυτός που δεν έβλεπες το κεφάλι του στην τσόντα της Τζούλιας!

Ο Ίαν Σκοτ λοιπόν αποφάσισε (μόνος του ή μετά από σκέψεις με τους προμότερ,δεν έχει σημασία) κι έγραψε στο μπλογκ του, πως γύρισε την τσόντα με την Αλεξανδράτου!...Συγκλονιστικό!

Ο πορνοστάρ κάνει λόγο για το τρίο που δεν έγινε, τις ορμές της Τζούλιας κι άλλα πικάντικα...Για λεπτομέρειες διάβασε εδώ: http://papatzides.blogspot.com/2010/04/blog.html
Κι όλα αυτά τις ώρες που η Τζούλια, βογκά...Από τους πόνους...
Μην πάει ο νους σου αλλού....Τσακίστηκε στις σκάλες του σπιτιού της και χτύπησε!

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο Notis είπε για την Τζούλια!






«Πάντοτε δεν υπήρχε αποπροσανατολισμός; Οταν συμβαίνουν γεγονότα σε βάρος του λαού, πάντα τα ΜΜΕ επικεντρώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου σε άλλα θέματα ‘‘εντυπωσιακά’’ για να αποσπαστεί η προσοχή από τα σοβαρά. Γιατί τα κανάλια να ασχολούνται τόσο πολύ με το διαζύγιο ενός ζευγαριού; Αυτό δεν πονηρεύει λίγο τον κόσμο; Την ίδια ώρα εκεί που η χώρα βουλιάζει, επίκεντρο γίνεται ένα κορίτσι, η Τζούλια Αλεξανδράτου, που έτσι όπως εξελίχθηκε είναι απλώς μια πορνοστάρ και αποτελεί και εκείνη τέχνασμα παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού. Ζούμε δυστυχώς σε μια χαλασμένη κοινωνία».








Ο Notis είπε κι άλλα διάβασέ τα σε προηγούμενη ανάρτηση,εδώ: http://bourubouru.blogspot.com/2010/04/notis.html

Καίγεται η Τζούλια να γίνει η νέα Τσιτσιολίνα!


Άδραξε την ευκαιρία η Τζούλια Αλεξανδράτου κι έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό με αφορμή τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης. Επιστολή είχε στείλει κι η Στέλλα Μπεζαντάκου,κάποτε... Η Τζούλια βέβαια πήγε κι ένα βήμα παρακάτω: εξέφρασε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική!

Το Bouru...Bouru... προ καιρού είχε γράψει:" Τζούλια! Η νέα Τσιτσιολίνα; " .Θυμήσου το :http://bourubouru.blogspot.com/2010/03/blog-post_04.html

Η περιπέτεια της Lady κι οι ασυναρτησίες!Περαστικά!


Δεν την έφταναν τα όσα αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό (δηλώσεις Τζούλιας,αγωγή κατά της Τζούλιας, απόσταση με τον σύζυγο...) ήρθε και το πρόβλημα υγείας.

Τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν μόνο πληροφόρηση δεν είναι τελικά...

Εσπευσμένα για αφαίρεση χολής...ένα σακουλάκι πέτρες της έβγαλαν κι έγινε ολική αφαίρεση χολής...κι άλλα...

Αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως έγινε στην γυναίκα. Καλή ανάρρωση να έχει και περαστικά μας,κατανοείς τι εννοώ...

Ο Notis μίλησε και τα είπε έξω από τα δόντια!




-"Μιλάω χρόνια γι'αυτό που ζούμε σήμερα -όχι προφητικά, αλλά φαινόταν με μαθηματική ακρίβεια αυτό που βιώνουμε. Ό,τι συμβαίνει λοιπόν τώρα δεν με εκπλήσσει. Είμαστε μια χώρα που δεν παράγει απολύτως τίποτα..."
-"...Η χώρα πλέον δεν σώζεται με τίποτα.Είμαστε χρεωμένοι από τα γεννοφάσκιαμας. Και όλο αυτό είναι ένα στημένο παιχνίδι. Εχουμε στη χώρα μας δύο κόμματα που εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων,που δεν είναι άλλοι από τις πολυεθνικέςεταιρείες. Οι ‘‘ηγέτες’’ που κυβερνούν τη χώρα μας είναι απλοί υπάλληλοι και απλώς εκτελούν εντολές».

-"Εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι απαράδεκτο να δίνονται λύσεις στην οικονομία μέσω των περικοπών που γίνονται σε εργαζόμενους τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα."


-"Είμαστε γεμάτοι. Δεν μας έχει αγίξει η οικονομική κρίση, γιατί αυτό που κάνουμε τις ημέρες που το κάνουμε, Παρασκευή και Σάββατο, το κάνουμε με τέτοιον τρόπο που κρύβει μέσα του αλήθεια, δεν κοροϊδεύουμε κανέναν και οι θαμώνες το αναγνωρίζουν."


από συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "πρώτο Θέμα"

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

To bouru...bouru...απλά παρατήρησε τι πίνει η lady! To ipanic κάνει χιούμορ!


H lady δεν πτοείται και γλεντά. Το bouru...bouru.... βλέποντας την φωτό παρατήρησε πως η Άντζελα πίνει σαμπάνια moet κι όχι dom perignon που προτίμησε η Τζούλια στο καυτό Dvd...Δες:http://bourubouru.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html

Το ipanic εμπνεύστηκε από το bouru...bouru...και κάνει πλάκα!.. Το βλέπεις!...

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Με σαμπάνια γλεντά η Άντζελα την αγωγή κατά της Τζούλιας


Μπορεί η Άντζελα Δημητρίου να ανέθεσε σε δικηγόρο την κόντρα που ξέσπασε μετά τα όσα είπε για το πρόσωπό της η Τζούλια Αλεξανδράτου με τίποτα όμως δεν το βάζει κάτω! Αντίθετα την αγωγή που καταθέτει εναντίον της -απότι λέγεται θα της ζητήσει πολλά λεφτά- την γλεντά με τους φίλους της, πίνοντας σαμπάνια! Όπως βλέπεις και στην φωτό η Άντζελα μπρούντζινη χαμογελά στο φακό και χειροκροτεί τον Πάνο Κιάμο ο οποίος σημειωτέον σκίζει στο Posidonio.
Σημείωση: Η Άντζελα πίνει Moet (κάνε κλικ στην φωτό για μεγένθυση),η Τζούλια στο περιβόητo Dvd είχε...γευτεί Dom Perignon.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Αντζελοτζουλιάδα!




Μια κόντρα την είχαν...Η Άντζελα τραγουδούσε κι η Τζούλια έκλεινε τα αφτιά της.Το θυμάσαι. Η σκηνή παιζόταν και ξαναπαιζόταν..Ειπώθηκαν κάποιες κακίες τύπου ότι η Άντζελα είναι μεγάλη για να απαντήσει η Lady με ευχή της στην Τζούλια να φτάσει στην ηλικία της και να είναι όπως εκείνη. Αυτά πριν καιρό. Μέχρι που ήρθε η εκτροπή...



Να πει την άποψή της η Δημητρίου για το DVD-τσόντα της Τζούλιας:"Είναι κρίμα. Βλέπεις ένα πλάσμα χαμένο...που δεν ξέρει πως μιλάει. Έχω δει τσόντες με αξιοπρέπεια(;)...Λυπάμαι". Η απάντηση της Τζούλιας : "Αυτηνής όλη της η ζωή είναι πορνό...Με όλα τα σκυλάδικα και μαγαζιά τρίτης διαλογής που έχει δουλέψει...Δεν της άρεσε το dvd,φαίνεται πως δεν εκπληρώνονται οι φαντασιώσεις της...Θα της κάνω δώρο το επόμενο..." για να δηλώσει κι ο Μένιος Φουρθιώτης πως η Δημητρίου πουλάει την προσωπική ζωή της μπρος-πίσω,ότι σέρνει σαν σκυλάκι τον σύζυγό της,ότι χρειάζεται κι άλλο τσίτωμα...



Η Άντζελα Δημητρίου απαντά με αγωγές και μηνύσεις.



Στο πλευρό της ο σύζυγός της.



Ένα μείζον θέμα γεννήθηκε!



Καλό ταξίδι!


Έφυγε από την ζωή ο Μάνος Ξυδούς. Τα τραγούδια του κι οι δημιουργίες του θα μείνουν για πάντα.Καλό ταξίδι.

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

H Μερκούρη,η Βάσια κι οι πλαστικές! ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕΕΕ!










Το τελευταίο διάστημα μια έντονη φημολογία- συνοδεία μιας κακής φωτογραφίας -υποστήριζε πως η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη παραμορφώθηκε από πλαστική ή πλαστικές επεμβάσεις. Όλοι ασχολήθηκαν με αυτό πλην της ίδιας! Μέχρι που φωτογραφήθηκε σε εβδομαδιαίο έντυπο όπου αναρωτιέται:"Φαίνομαι να έχω παραμορφωθεί;",θα την δούμε και σε τηλεοπτική εκπομπή. Η επαναφορά στην επικαιρότητα ή στα media με τέτοιου τύπου κόλπα μάλλον κουτός είναι...(το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς).Είναι κρίμα για την συγκεκριμένη κοπέλα που και καλή φωνή έχει και σκηνική παρουσία επίσης...
Με αφορμή προφανώς το παραπάνω γεγονός στην εκπομπή της Βάσιας Λόη έφτιαξαν ένα βίντεο με άτομα της εγχώριας σόουμπιζ όπου παραδέχονται αισθητικές παρεμβάσεις στους εαυτούς τους. Το θέμα δεν είναι οι παραδοχές αλλά τα σχόλια που ακούστηκαν από το πάνελ. Είναι ανεπίτρεπτο να κακίζουν ανθρώπους που δεν έχουν παραδεχτεί κάποια πλαστική παρέμβαση και μάλιστα κακότροπα όταν η οικοδέσποινα έχει βελτιώσει το πρόσωπό της και δεν έχει πει κουβέντα. Αν κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να προβούν σε μια τέτοιου είδους επέμβαση, ας το κάνουν. Για τους εαυτού τους,αυτοί αποφασίζουν. Άλλοι ,ας μην λένε ασυναρτησίες για να έχουν να λένε...όταν μες το πλατό τους έχουν ανάλογο..."περιστατικό"...Μαζευτείτε!...

Αντίο Αλέκο!




Δες στιγμιότυπα από ταινίες:


Η Όλγα Φαρμάκη τραγουδά!(κι αυτή).Έτοιμο και το video clip!


Η Όλγα Φαρμάκη συνεργάζεται με τον Lava τραγουδά και πρωταγωνιστεί στο video clip του κομματιού που ...ερμηνεύουν.Δες το εδώ:

Οι Χρυσές δουλειές της Δήμητρας Ματσούκα!


Χρυσές δουλειές:
Τέσσερεις χρηματιστές. Τέσσερα μπόνους.
Ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο; Ποιος θα πληρώσει το μεγαλύτερο κόστος;
Ο βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Στηβ Τόμπσον
αποκαλύπτει τον ρόλο των χρηματιστών
κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.
Μια επίκαιρη μαύρη κωμωδία που μιλά για το πόσα μπορούν να θυσιάσουν
οι άνθρωποι για να πετύχουν στο πιο απρόβλεπτο επάγγελμα της πόλης
και φέρνει εν τέλει στην επιφάνεια την απόλυτη προσωπική κρίση.
Το έργο που ανέβηκε στο Soho Theatre του Λονδίνου πέρυσι,
χαρακτηρίστηκε από τους Times σαν η καλύτερη σάτιρα της πόλης
μετά το «Serious Money» της Κάριλ Τσέρτσιλ, 20 χρόνια πριν
και έγινε αμέσως επιτυχία γεγονός που μαρτυρά το ενδιαφέρον
του κόσμου για την εσωτερική «ύφεση» που περνά
μέσα από την οικονομική κρίση.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα,στο Θέατρο Του Νέου Κόσμου,μέχρι τις 2 Μαίου,
σε μετάφραση- σκηνοθεσία του Βασίλη Χριστοφιλάκη,
με τους Δήμητρα Ματσούκα, Κώστα Καζανά, Νέστωρ Κοψιδά,
Σταύρο Σιούλη και Δανάη Σαριδάκη.

Μες την επικαιρότηα!

Να μην γίνονται τέτοια!Ντροπή!




Δείτε τα frames από το iPanic και από το Gossip tv. Κοιτάξτε τις ημερομηνίες που βρίσκονται στους κόκκινους κύκλους και θα καταλάβετε. Από:http://www.ipanic.gr


Να μην γίνονται τέτοια!..


Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η Τάτι δεν βλέπει Αρβύλα κι ο Νίκος ζει μια φάση δημιουργική!Ποιόν χαρακτήρισε αστείο;



Ντυμένη στα ροζ,αν κι αποσαφήνισε πως δεν είναι χαριτωμένη ως προσωπικότητα (;) προφανώς για να μην συνδέσουν την χρωματική επιλογή του φορέματος με την προσωπικότητά της,η Τατιάνα στους Καραμέρο-Χαριτάτο εξομολογήθηκε:



1.Πως δεν βλέπει τους Ράδιο Αρβύλα!



2.Πως δεν συμφωνούσε ο Γιάννης Λάτσιος να γίνει κριτής αφού είναι διευθυντικό στέλεχος!



3.Πώς ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος διανύει την πιο δημιουργική του φάση με το site του αφού πλέον κανείς δεν του υποδεικνύει ή δεν χαράζει γραμμή όπως γινόταν πριν στις δουλειές του....Τώρα είναι ανεξάρτητος!



4. Για την δήλωσή της πως δεν χωρίζει με τον άντρα της είπε πως είχε ζητήσει να μην μπεί η σχετική ερώτηση αφού βασιζόταν σε φήμες αλλά τελικά δεν εισακούστηκε και δημοσιέυτηκε. Ανάπτυξε και μια σχετική θεωρία ότι η αναφορά σε φήμες είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνεται γιατί έτσι νομιμοποιούνται οι φήμες! Απόλυτα σωστή είναι η θέση αυτή αλλά η συγκεκριμένη πριν χρόνια έστηνε εκπομπές βασισμένες σε φήμες και φούμαρα! Με το ανάλογο κόστος:ναι μεν υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά ταυτόχρονα μηνύσεις,αγωγές καταγγελίες στο ΕΣΡ! Φαίνεται πως έμαθε...Ίσως γιατί τώρα εμπλέκουν την ίδια...



5. Είπε και για την Τζούλια. Εστίασε στότι δεν πρέπει να μιλάνε εκείνοι που παίζουν Τζούλια από το πρωί μέχρι το βράδυ...Για τους κριτικούς είπε πως κάνουν την δουλειά τους στην φόρμα που έχουν επιλέξει δηλαδή να ασχολούνται με την τηλεόραση και 2,3 φορές ανέφερε πως διαβάζει Τρωκτικό..Προφανώς για να μην την κρίνουν...Μόνο που απ ότι φαίνεται οι συγκεκριμένοι δεν χαμπαριάζουν από τέτοια δημοσιοσχετίστικα.

6. Για τον Θεοφάνους είπε πως είναι αστείος.Πιστεύει ότι είναι καταπιεσμένος!

Γενικώς έδειχνε να είχε μελετήσει το παραμικρό. Και το είχε μελετήσει...

Η Λαμπίρη σε κρίση ειλικρίνειας είπε πως οι παρουσιαστές έγιναν πιο σταρ από τους σταρ!Χα,χα,χα...

Η Λαμπίρη μίλησε και δήλωσε:

-"Οι παρουσιαστές γίναμε πιο σταρ από τους σταρ, αισθανθήκαμε ότι γίναμε πιο σημαντικοί από τους καλλιτέχνες που προβάλλουμε".

Αυτά Χριστίνα είναι αλήθεια! Αισθανθήκατε... Απλά,αισθανθήκατε!...Να τα ακούει η Τσιμτσιλή που μοιράζει φωτογραφίες της με προσωπικές στιγμές της! Νομίζει ότι έτσι καθιερώνεται! Βέβαια δεν λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο μόνο η Σταματίνα...

Μέχρι και πανελίστες μοιράζουν φωτογραφίες τους-οικογενειακές-αφού νομίζουν ότι έχουν γίνει διάσημοι!...


Δεν έχουν μάθει να μιλάνε με την δουλειά τους αλλά με τις ρομπιές τους!...Ο καθένας αυτοβαφτίζεται με έναν τίτλο (παρουσιαστής,δημοσιογράφος...)και βγαίνει και λέει ό,τι του κατεβάσει η κούτρα,συνήθως ασυνάρτητες κακίες χωρίς ίχνος αλήθειας,στοιχείων,ειδήσεων.Δεν είναι βέβαια όλοι έτσι...

Τουλάχιστον οι καλλιτέχνες παράγουν έργο,οι συγκεκριμένοι;


-"Ο κόσμος έχει μπουχτίσει από τους δήθεν σταρ ή υποστάρ".

Χριστίνα πάλι καλά που το κατάλαβες! Εσύ όμως κι οι άλλες στην ζώνη σου βγάζατε στο γυαλί δήθεν σταρ και υποστάρ που εσείς φτιάξατε και κατά καιρούς καμαρώνατε για τα καταρθώματά σας...Εσείς λοιπόν που βαφτίσατε και αναδείξατε μέσα από τις εκπομπές σας τέτοιους τύπους να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να επανορθώσετε!

Ο κόσμος έχει κρίση και δεν παραμυθιάζεται...

Τις παραπάνω δηλώσεις η Λαμπίρη τις έκανε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Η Σάσα είναι...παντού!

Όλα τα προλαβαίνει το κορίτσι! Τρέχει στα κανάλια κάνει δηλώσεις,συζητά με τον Σειρηνάκη,ξανατρέχει στα κανάλια για να μας πει πως ο παραπάνω της έκανε πρόταση να παίξει σε τσόντα για 800.000 ευρώ αλλά αρνήθηκε. Ταυτόχρονα στα έντυπα μας ενημερώνει για την οικογενειακή της κατάσταση. Και τα βράδια βγαίνει με το νέο αμόρε ,τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη. Το bouru...bouru...τους είδε μαζί και στο villa Mercedes! Ωστόσο προλαβαίνει και βγαίνει με τις φίλες της (βλέπε φωτό). Το στιγμιότυπο από πρόσφατη βραδιά στο Posidonio.

Το video clip του Ύμνου είναι έτοιμο!Δες φωτό!




Ο ύμνος του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FIFA WORLD CUP 2010
στα ελληνικά από τους Professional Sinnerz & Komis Χ. με τίτλο:

"Wavin' flag - Coca-Cola celebration mix" by K'NAAN featuring Professional Sinnerz & Komis Χ, είναι έτοιμο και στις φωτό βλέπεις κάποια στιγμιότυπα.

Το bouru..bouru... σε είχε ενημερώσει σχετικά. Δες εδώ: http://bourubouru.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html



Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Η Βάσια, η Φαίη, η Σταματίνα...Είναι εθισμένα τα κορίτσια του Άλτερ;












Η Βάσια παντρεύεται νωρίτερα από όλες γιατί είναι έγκυος. Μπορεί να ρωτήθηκε γι αυτό αλλά απάντηση δεν έδωσε. Σιγά μην το δημοσιοποιήσει στην εκπομπή της! Μην ανησυχείς! Θα μιλήσει για όλα, την εγκυμοσύνη, τον δεύτερο γάμο της, τον έρωτά της με τον Μαδιά κλπ,κλπ αφού κάνει φωτογράφηση υπερπαραγωγή για να παίζει μερικές μέρες στα μήντια.Έτσι είναι αυτά!..Σήμερα της ευχήθηκαν "χρόνια πολλά" επειδή έχει γενέθλια...Με τα γενέθλιά της,ξεκίνησε η εκπομπή...Αλίμονο..

Χρόνια πολλά, Βάσια!Τώρα κάποιοι θα ψάχνουν για την ηλικία της....

Η Σκορδά ανταγωνίζεται στο μαύρισμα την Μενεγάκη. Πήγαν στο εξωτερικό στις διακοπές του Πάσχα και επέστρεψαν μπρούντζινες. Κατά τα άλλα η Φαίη καλά καλά δεν γνωρίζει τα θέματα της εκπομπής της αφού όταν μπερδεύεται κάνει πάσα στην Κουσκουρή(που έχει κάνει αξιοσημείωτες προσπάθειες στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ τα τελευταία χρόνια,ασχολούνταν με άλλα θέματα πριν) να τα πει ως έχουν. Δεν έχουμε δει φωτογραφίες της από το Ντουμπάι με τον Λιάγκα, τουλάχιστον ακόμη...Όπου να ναι θα φωτογραφηθεί-ίσως και με νυφικό-για να μας πει για τις προετοιμασίες του γάμου της κι αυτή! Όλες βέβαια τις έχει προλάβει ένα άλλο πρώην κορίτσι του καναλιού,η Μαριέττα Χρουσαλά.
Η Σταματίνα πήγε με τον αγαπημένο της , Σοφός είναι το επιθετό του στην Καλλιφόρνια. Εκεί που δεν υπάρχουν παπαράτσι. Φυσικά κι υπάρχουν απλά τους συγκεκριμένους δεν τους γνωρίζουν. Για ποιό λόγο άλλωστε; Καλέ μου αναγνώστη, είδες φωτό της Τσιμτσιλή μετά του καλού της στην παραλία. Το ξέρω. Ουδείς φωτογράφος τους τράβηξε. Απλά εκείνη έδωσε την φωτογραφία όπως συνηθίζει....Θυμάσαι που πριν καιρό είχε πάει σε εξωτικά μέρη με μια φίλη της και παντού είδες φωτογραφίες της με το μαγιό της στις εξωτικές παραλίες; Εκείνη το φρόντισε για να την θαυμάσεις! Μην το κακίζεις το κορίτσι!
Η Πάνια τους τη βγήκε και παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τον Νίκο Καρβέλα!Μπράβο!

Προσωπικά δεδομένα στην...φόρα...
Σχέσεις,γάμοι,διακοπές...Αυτά κι άλλα...
Εθισμός στην προβολή λέγονται τα παραπάνω; Παιχνίδι με τα μήντια; Ή ..."νομίζουμε ότι είμαστε διάσημες και παίζουμε στα μήντια"; Παίζουμε στα μήντια για να γίνουμε διάσημες;

Όπως και να έχει...έχει πλάκα αυτό το παιχνίδι...Its a game...





Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Αυτοί είναι οι...Μέλισσες!...


Τραγούδια απλά που γράφτηκαν για φίλους από ένα νέο συγκρότημα πέντε παιδιών, των Μελισσών –από τους οποίους ο μικρότερος είναι 23 ετών, ο Χρήστος η φωνή του group. Υπήρξαν φίλοι πριν γίνουνε συγκρότημα, δανείστηκαν τυχαία το όνομά τους από έναν πλανόδιο πωλητή μελιού, έβγαλαν ένα πρώτο single, με τίτλο «Κρυφά», έκαναν κι ένα βιντεοκλίπ δια χειρός Κωνσταντίνου Ρήγου. Το αποτέλεσμα;

Το «Κρυφά» είναι φανερό ότι τους έκανε να ξεχωρίσουν. Για να ακολουθήσει «Ο Κινέζος» που τους έφερε μέχρι τη σκηνή του προκριματικού της Eurovision.

Τώρα έρχεται το ΜΥΣΤΙΚΟ. Το πρώτο τους άλμπουμ. Με τραγούδια διαφορετικά, γεμάτα θεατρικότητα, φρεσκάδα, στυλ κι έναν αέρα ‘60ς και ‘70ς.
Δάβασε για να μάθεις ποιος είναι ποιος από το συγκρότημα Μέλισσες!...

Οι Μέλισσες λοιπόν είναι :

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ- ΦΩΝΗ
ΘΑΝΟΣ ΛΑΙΤΣΑΣ-ΚΙΘΑΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ-ΜΠΑΣΟ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ -ΠΛΗΚΤΡΑ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΑΜΨΑΚΗΣ - ΝΤΡΑΜΣ

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ο Γεραλής στην Ναύπακτο!

Όσοι τυχεροί έκαναν Ανάσταση στην Ναύπακτο όχι μόνο πέρασαν ωραία αλλά γλέντησαν στο "Εμπάργκο" με τον Νίκο Γεραλή! Ο Καλλιτέχνης θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο συγκεκριμένο μαγαζί και τις επόμενες βραδιές. Άρα οι αποδράσεις στην Ναύπακτο έχουν κι ωραίες νύχτες γεμάτες κέφι με τον Γεραλή.

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ!




Αν κι οι περισσότεροι έφυγαν από την Αθήνα με την όποια ταλαιπωρία,καλά έκαναν.Η αλλαγή περιβάλλοντος συνήθως ωφελεί. Άφησε λοιπόν τις κακές σκέψεις στην άκρη και φρόντισε να περάσεις καλά όπου κι αν βρίσκεσαι. ΠΡΟΣΕΞΕ τις παντός είδους κροτίδες,δυναμιτάκια κλπ(χάνονται ζωές, ακρωτηριάζονται άνθρωποι), τις λαμπάδες και τα κεριά στην Ανάσταση (έχουν καεί μαλλιάαα...), τις υπερβολές στο φαγητό και στο ποτό (μην το παρακάνεις),τις απερισκεψίες στους δρόμους (κανένα ατύχημα, δυστύχημα,φέτος).


Ζήσε τις στιγμές, χαλάρωσε και νοιώσε την ζωή. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΨΕΜΜΑΑΑΑΑΑ!!!


Φυσικά κι είναι ψέμμα η προηγούμενη ανάρτηση: "Όλη η αλήθεια για τον πραγματικό ρόλο της Τζούλιας στην τσόντα"! Πρωταπριλιάτικο! Πασιφανές είναι!




Σε λίγες ώρες η πρωταπριλιά μας αποχαιρετά...Είπαν για το ψέμμα



Jacques Arenes:"Το ψέμα αποτελεί το όπλο των αδυνάτων. "

Α.ΚΑΜΥ :"Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα".


ΜΠΡΑΚΟΥΕ :"Η αλήθεια υπάρχει. Το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί."


Γ.ΤΡΟΕΠΟΛΣΚΙ:"Και το ψέμα μερικές φορές είναι ιερό σαν την αλήθεια: όταν η μητέρα τραγουδάει ένα χαρούμενο τραγούδι και χαμογελάει στο παιδί της που έχει ανίατη αρρώστια."


Ι.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ¨:"Το ψέμα τρώγεται καλομαγειρεμένο, η αλήθεια ωμή "


Καρλ Κράους (αυστριακός συγγραφέας) : «Αν ο ρεπόρτερ έχει σκοτώσει τη φαντασία μας με τις αλήθειες του, απειλεί τη ζωή μας με τα ψέματα του».


ΛΟΟΥΕΛ :" Αυτός που λέει την αλήθεια, χτυπάει το ψέμα στην καρδιά."


Ουίνστον Τσόρτσιλ :" Ένα ψέμα έχει κάνει το γύρο του μισού πλανήτη προτού η αλήθεια προλάβει να φορέσει το παντελόνι της ."


ΣΟΦΟΚΛΗΣ :"Το ψέμα ποτέ δε ζει για να γεράσει. "


To bouru...bouru... επέλεξε μερικά. Περισσότερα στο:http://i-diadromi.blogspot.com/2010/04/blog-post_2976.html

To Bouru...bouru... θα προσθέσει και την φράση που του αρέσει: Η αλήθεια φαίνεται, το ψέμμα μαρένεται!




Όλη η αλήθεια για τον πραγματικό ρόλο της Τζούλιας στην τσόντα!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :


Η σωσίας της τα έκανε όλα!


Γιατί είπε όσα είπε στην Τατιάνα, ποιά είναι η σωσίας της και πως έχουν μπλεχτεί τα πράγματα!
Η Τζούλια λοιπόν ναι μεν πρωταγωνιστεί στην ταινία τολμηρού περιεχομένου αλλά πρωταγωνιστεί μόνο και μόνο για την εμπορικότητά της!
Στις σκληρές σκηνές ντουμπλάρεται από επαγγελματία του είδους που της μοιάζει όπως συνήθως συμβαίνει στις δύσκολες σκηνές στον παγκόσμιο κινηματογράφο!
Στην Τατιάνα παραδέχτηκε με μεγάλη άνεση ότι πρωταγωνιστεί στην ταινία κάτι που ουσιαστικά δεν την εκθέτει ηθικά αφού δεν απέδωσε την απόλυτη αλήθεια γιατί δεν ήθελε να "κάψει" το προϊόν!
Που να αντιληφθεί λοιπόν κανείς το υψηλό πνεύμα της Τζούλιας και πόσο καλά γνωρίζει τους κανόνες της αγοράς!
Καλή Ανάσταση και καλό μήνα!(πρωταπριλιά σήμερα)!






Το πρόσωπο του Ιησού!



Με την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που δίνει η τεχνολογία, οι παραγωγοί του 2ωρου ντοκιμαντέρ "The Real Face of Jesus", επιχειρούν να δημιουργήσουν το πρόσωπο του Ιησού, όπως αυτό έχει αποτυπωθεί στη Σινδόνη του Τορίνου.Αν και η αυθεντικότητα της Σινδόνης αμφισβητείται έντονα, αυτή τη φορά αποτέλεσε τον "οδηγό" για τους δημιουργούς του φιλόδοξου εγχειρήματος. "Αν ο Ντα Βίντσι είχε τυλίξει τον καμβά του γύρω από το πρόσωπο της Μόνα Λίζα, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό", λένε χαρακτηριστικά!Αυτό ακριβώς προσπάθησαν να κάνουν με τη Σινδόνη: "αν δεχτούμε πως αυτό το πανί τύλιξε τον Ιησού, τότε ας δούμε πώς έχει αποτυπωθεί πάνω του το πρόσωπό του". Μόνο που δεν θα το δούμε με τη μορφή σκίτσου ή εικόνας, αλλά τρισδιάστατο!Από: http://my-greek.blogspot.com/2010/03/blog-post_4064.html